Nové číslo časopisu Rodinný život se věnuje hudbě v rodině


Jakou roli může hrát hudba v rodině? K čemu nám Bůh dal hudbu? Jaká hudba by se měla pouštět dětem? Je hudba opravdu důležitá, takže by každé dítě mělo chodit do hudební školy? Nad těmito a podobnými nelehkými otázkami se zamýšlí aktuální číslo časopisu Rodinný život.

Přináší také anketu, ve které děti a dospívající prozrazují, jakou hudbu poslouchají a co se jim na tom líbí, zda hrají na nějaký hudební nástroj a jaký to má pro ně přínos.
Čtenáři se dozví, jaká jsou pravidla pro správnou výživu dětí. V rubrice duchovní život kněz P. Jan Mach hodnotí, jaký vliv na něj měli rodiče při výběru kněžského povolání.
V tomto čísle nechybějí soutěže pro děti i dospělé, křížovka, nabídka zajímavých knih, informace o programech pro celou rodinu nebo originálně pojatý recept.

Časopis je orientován na rodinu a rodinný život ve všech jeho pestrých podobách a projevech, radostech nebo starostech všedních i svátečních dnů.
Zaměřuje se na problematiku výchovy dětí, vztahy mezi manžely, na duchovní život rodiny, život v neúplné rodině, seniorský věk apod. Časopis přináší informace o různých akcích a prorodinných aktivitách. Je určený každému, kdo v rodině žije, nebo kdo se zabývá problematikou rodinného života.
Časopis Rodinný život vychází pětkrát ročně a ukázkové číslo i předplatné si můžete objednat poštou (Centrum pro rodinný život, Biskupské nám. 2, 771 01 Olomouc), telefonicky (587 405 250-3) nebo rodina@arcibol.cz . Časopis vydává Centrum pro rodinný život Olomouc

 

 

Kalendář akcí

P Ú S Č P S N
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
Add to calendar

Podzimní festival

podzimni-festiva

 

Jubileum
Rudolfa Jana

 

rudolf-jan

 

Majetkové narovnání
(tzv. restituce)

 

majetkove-narovnani

ehp-fondy

OLDIN

 

Apoštolát modlitby

apostolat-modlitby

 

Hledat

 

WebArchiv - archiv českého webu