Vánoční dárkové číslo Tarsicia


Vánoční číslo časopisu Tarsicius nabízí hned několik dárků - v každém Tarsiciovi čtenáři naleznou DVD s pořady z TV NOE, především se mohou těšit na pořad pro kluky GoodWillBoy. Toto číslo obsahuje i rozhovor o tom, jak se takový pořad připravuje.

Jablonec nad Nisou: Jelikož je časopis určen především ministrantům, jako další dárek obsahuje dvě nové rubriky o liturgii, které budou nyní vycházet každý měsíc. Ti nejmenší se s ministrováním seznámí pomocí hříček a pro větší chlapce je připraveno ministrování s Ferdou Kuliferdou, tentokrát o ministrantském oblečení.

Další vánoční dárek chce potěšit nejmladší čtenáře a to tím, že se komiks rozrůstá z jedné stránky na dvě. Kluci v něm luští záhadný nápis a vypadá to, že rozluštění nápisu znamená nápovědu k nalezení pokladu. Plzeňský biskup František Radkovský zdraví čtenáře dalším napínavým článkem, který má název S teroristy se nejedná.

Číslo nabízí i texty pojednávající o klidnějších tématech: například rozhovor s bohoslovcem z Prahy, který ministroval na bohoslužbě se Svatým otcem ve Staré Boleslavi.

Kdo by si chtěl Tarsicia objednat, může tak učinit buď na internetu na stránce www.tarsicius.cz, na telefonním čísle +420 775 598 604 nebo na adrese redakce: Horní náměstí 12, 466 01 Jablonec nad Nisou.

Noví odběratelé mohou vyhrát zajímavou odměnu nebo odnést si dvě výhry - i pro toho, kdo jim Tarsicia doporučil, pokud ho v objednávce uvedou.

 

Kalendář akcí

P Ú S Č P S N
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
Add to calendar

Podzimní festival

podzimni-festiva

 

Jubileum
Rudolfa Jana

 

rudolf-jan

 

Majetkové narovnání
(tzv. restituce)

 

majetkove-narovnani

ehp-fondy

OLDIN

 

Apoštolát modlitby

apostolat-modlitby

 

Hledat

 

WebArchiv - archiv českého webu