Buďte s námi a staňte se naší oporou, zve Katolická základní škola


S projektem, jak mohou zájemci nejen z řad rodičů podpořit jejich činnost, přišli pedagogové a další pracovníci Katolické základní školy v Uherském Brodě. Nese název „Buďte s námi, když učíme naše děti“ a prosí všechny ochotné o finanční či hmotnou pomoc, aktivní účast na aktivitách školy i modlitbu.

Uherský Brod: „Snažíme se dětem poskytovat nejen dobré vzdělání, ale také příjemné prostředí a pestrou nabídku aktivit. Finanční prostředky, které škola má, mohou však v některých oblastech tuto snahu omezovat. Prosíme proto vás, kteří byste se chtěli k našim cílům připojit a máte možnost školu podpořit hmotnými nebo finančními dary, abyste neváhali,“ obracejí se zaměstnanci školy na veřejnost.

Finanční dary lze poskytnout osobně v kanceláři školy na Jirchářské ulici nebo na účet vedený u ČSOB, číslo 210454545/0300 (pro uznání odpočtu daně vystavuje škola darovací smlouvu). V současné době škola potřebuje inovovat počítačovou učebnu, pořídit šatní skříňky, vybavit novou sborovnu, dovybavit družinu či pomoci s tiskem propagačních materiálů. Hmotné dary (např. výtvarné a kancelářské potřeby, barevné papíry, stolní hry, hračky apod.) lze také předat v kanceláři školy nebo u ředitele.

„Již v minulosti mnoho dobrodinců, mezi kterými je velké množství rodičů dětí z naší školy, takto učinilo a věnovalo škole nejen finanční a hmotné dary, ale také své dovednosti, energii a čas. Jedná se opravdu o obsáhlý výčet osob, které se takto staly součástí našeho společného díla. Děkujeme všem,“ říkají pracovníci školy a dodávají: „Ještě větší skupinu však tvoří ti, kteří nás nesou ve svých modlitbách a obětech. Toto je pomoc, bez které si naši práci nedovedeme představit.“

S využitím textu KZŠ UB

 

Kalendář akcí

P Ú S Č P S N
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
Add to calendar

Podzimní festival

podzimni-festiva

 

Jubileum
Rudolfa Jana

 

rudolf-jan

 

Majetkové narovnání
(tzv. restituce)

 

majetkove-narovnani

ehp-fondy

OLDIN

 

Apoštolát modlitby

apostolat-modlitby

 

Hledat

 

WebArchiv - archiv českého webu