Caritas-VOŠs podepsala memorandum o spolupráci s americkou univerzitou


Ve středu 12. října 2011 podepsal ředitel Caritas-VOŠs Olomouc Martin Bednář v aule školy memorandum o spolupráci se Společenskou a technickou univerzitou z amerického Owensboro. Dokument, který za americkou stranu podepsal rektor univerzity James S. Klauber, umožní olomouckým studentům účast na praxi v amerických sociálních službách.

Olomouc: Memorandum se uzavřelo na dobu pěti let a je důležité pro další rozvoj spolupráce, mj. v oblasti studentských výměnných pobytů na obou školách. Olomoučtí studenti tak budou mít možnost absolvovat studijní pobyt či praxi ve špičkových amerických sociálních službách. Na základě této spolupráce mohou být také připravovány např. společné cesty studentů obou zemí na Ukrajinu a další důležité aktivity směřující k získání dostatku praktických zkušeností v průběhu studia.

Memorandum je dalším krokem při spolupráci obou škol, dřívější neformální kontakty a aktivity z posledního desetiletí tak dostávají pevnou strukturu a bude tak lépe zhodnocen potenciál partnerství obou subjektů.

František Jemelka, oddělení komunikace Caritas-VOŠs

 

Kalendář akcí

P Ú S Č P S N
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
Add to calendar

Podzimní festival

podzimni-festiva

 

Jubileum
Rudolfa Jana

 

rudolf-jan

 

Majetkové narovnání
(tzv. restituce)

 

majetkove-narovnani

ehp-fondy

OLDIN

 

Apoštolát modlitby

apostolat-modlitby

 

Hledat

 

WebArchiv - archiv českého webu