Caritas - VOŠs zve na výstavu fotografií z Haiti


Vernisáž výstavy Charita pro Haiti proběhne v úterý 1. února 2001 od 17.00 hodin v prostorách Caritas – Vyšší odborné školy sociální v Olomouci. Tímto projektem tak škola volně naváže na výstavu, kterou Arcidiecézní charita Olomouc ve spolupráci s Charitou ČR nedávno prezentovala v Regionálním centru Olomouc.

Olomouc: Fotografie představované v prostorách Caritas – Vyšší odborné školy sociální Olomouc budou více akcentovat především téma poskytování humanitární a rozvojové pomoci na Haiti po loňském ničivém zemětřesení. Výstava je navíc obohacena o momentky ze školní praxe, kterou zde v době před zemětřesením, ještě coby studentka naší školy, vykonala humanitární pracovnice Arcidiecézní charity Olomouc a autorka většiny vystavených fotografií Irena Klimková.

Návštěvníci tak mimo jiné budou mít možnost poznat život v zemi před a po zemětřesení, ale seznámí se i s propracovaných systémem praxí studentů Caritas-VOŠs či s uplatněním některých absolventů studia jednoho ze dvou vzdělávacích programů školy.

Irena Klimková vernisáž nejen osobně zahájí, ale zároveň, jako členka české mise na Haiti, také pohovoří o životě humanitárního pracovníka v této zemi plné kontrastů. Zájemci se rovněž mohou těšit na promítání dokumentu o (nejen) české humanitární a rozvojové pomoci v oblasti.

Výstava v prostorách školy na Křížkovského 6 potrvá do 1. března 2011 a je přístupná každý všední den v době mezi 8. a 15. hodinou. Více informací na www.caritas-vos.cz.

Mgr. František Jemelka, Oddělení komunikace Caritas-VOŠs

 

Kalendář akcí

P Ú S Č P S N
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
Add to calendar

Podzimní festival

podzimni-festiva

 

Jubileum
Rudolfa Jana

 

rudolf-jan

 

Majetkové narovnání
(tzv. restituce)

 

majetkove-narovnani

ehp-fondy

OLDIN

 

Apoštolát modlitby

apostolat-modlitby

 

Hledat

 

WebArchiv - archiv českého webu