Caritas – Vyšší odborná škola sociální má otevřeno


V pátek 21. ledna 2011 proběhne v době od 8.00 do 14.00 hodin Den otevřených dveří Caritas – Vyšší odborné školy sociální Olomouc. Zájemci o kvalitní vzdělání potřebné pro sociální, humanitární či charitativní práci zde získají informace o nabízených oborech i dalších aktivitách školy a mohou si také prohlédnout jednotlivé specializované učebny či celé školní budovy, umístěné v historickém centru města.

Olomouc: Pro uchazeče je akce užitečná i proto, že jim při této příležitosti vyučující a současní studenti ochotně odpoví na jejich otázky nebo je detailněji seznámí s průběhem studia. V neposlední řadě si návštěvníci akce budou moci prohlédnout výstavu, na které prezentujeme ojedinělou kolekci fotografií ze zemětřesením zasaženého Haiti. I při odvracení této humanitární katastrofy se totiž lidé mohli setkat s naší absolventkou I. Klimkovou, zaměstnankyní Arcidiecézní charity Olomouc.

Caritas – Vyšší odborná škola sociální Olomouc se nachází v objektech na Náměstí Republiky 3 a v ulici Křížkovského, č. p. 6. Den otevřených dveří probíhá ve spolupráci s Cyrilometodějskou teologickou fakultou Univerzity Palackého v Olomouci, společně totiž nabízejí možnost souběžného studia obou vzdělávacích programů a zisk titulu Bc. Více informací na www.caritas-vos.cz.

František Jemelka, oddělení komunikace

 

Kalendář akcí

P Ú S Č P S N
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
Add to calendar

Podzimní festival

podzimni-festiva

 

Jubileum
Rudolfa Jana

 

rudolf-jan

 

Majetkové narovnání
(tzv. restituce)

 

majetkove-narovnani

ehp-fondy

OLDIN

 

Apoštolát modlitby

apostolat-modlitby

 

Hledat

 

WebArchiv - archiv českého webu