CARITAS - Vyšší odborná škola sociální Olomouc zve zájemce o studium sociální práce: Naučte se s námi pomáhat!


I v letošním roce se ke studiu na CARITAS-VOŠs Olomouc přihlásil velký počet uchazečů o studium. Ve škole se dají studovat dva obory: Charitativní a sociální práce a Sociální a humanitární práce. Oba nabízené obory jsou ve spolupráci s Cyrilometodějskou fakultou Univerzity Palackého v Olomouci akreditovány jako bakalářské. To otvírá úspěšným absolventům možnost studovat v navazujících magisterských programech.
„Těší mě stálý zájem ze strany mladých lidí, ale také těch, kteří v oblasti sociální práce již působí. Svědčí snad o kvalitě školy, kterou nejlépe prověřují naši absolventi. Podle výsledků posledního průzkumu to vypadá, že se v praxi či v dalším studiu uplatňují opravdu dobře," uvedl Martin Bednář, ředitel školy.

Škola je známá mimo jiné svým propracovaným systémem odborné praxe, která probíhá jak v tuzemsku, tak v zahraničí. „Na tomto poli spolupracujeme s řadou pracovišť, ve kterých studenti praktikují. Společně se vzděláváme a hledáme další možnosti, jak praxe pro studenty neustále zkvalitňovat," doplnila Dita Palaščáková, Vedoucí Střediska praktického vzdělávání.

Ke studiu je možné přihlásit se ještě do 30. července. Druhé kolo přijímacích zkoušek proběhne 27. srpna v prostorách školy. Podrobné pokyny k průběhů přijímacího řízení včetně ukázek testů z minulých let, ale také aktuální informace o nabízených oborech najdou všichni zájemci na webových stránkách školy - www.caritas-vos.cz

 

 

Kalendář akcí

P Ú S Č P S N
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
Add to calendar

Podzimní festival

podzimni-festiva

 

Jubileum
Rudolfa Jana

 

rudolf-jan

 

Majetkové narovnání
(tzv. restituce)

 

majetkove-narovnani

ehp-fondy

OLDIN

 

Apoštolát modlitby

apostolat-modlitby

 

Hledat

 

WebArchiv - archiv českého webu