Charita Olomouc hledá do svého kolektivu zdravotní sestry


Zajímá vás životní příběh člověka, o nějž pečujete? Máte rádi práci se starými lidmi? Rezonujete se svým vnitřním posláním? Dáváte při své práci přednost svobodnějšímu a kreativnějšímu přístupu k práci? Nedělá vám problém se rozhodovat? Chcete si do větší míry organizovat svůj pracovní čas?

Co vás čeká

Čekají vás (nejen) senioři ve svém domácím prostředí, kteří od vás potřebují jednak zajistit odborné zdravotní výkony a jednak uspokojit své biologické, psychické a sociální potřeby. Vaším posláním je udržovat, podporovat a navracet jejich zdraví. Je na vás rozvoj, zachování nebo navracení soběstačnosti klientů. Současně naše nevyléčitelně nemocné doprovázíme při jejich odchodu z tohoto světa, abychom zmírňovali jejich utrpení a zajistili jim klidné umírání a důstojnou přirozenou smrt. Terén obsluhujeme firemními auty. Část vaší práce tvoří administrativa, spojená s výkaznictvím pro zdravotní pojišťovny. Budete se střídat s kolegy na občasných odpoledních nebo víkendových službách.

Jaké znalosti a dovednosti byste měli mít

Potřebujete kvalifikaci zdravotní sestry a osvědčení pro práci bez odborného dohledu. Při práci využijete své organizační schopnosti a schopnosti týmové spolupráce. Očekáváme od vás empatický a profesionální přístup k seniorům, kteří spoléhají na naši charitní značku. V této souvislosti potřebujete umění dobré komunikace, pracovní nasazení, zodpovědnost a psychickou odolnost. Práce je fyzicky náročná, potřebujete dobrý zdravotní stav. Počítáme s tím, že jste aktivní řidič.

Co vám můžeme nabídnout

Nabízíme vám práci, při níž můžete využít všechen svůj talent. Pracujeme v úzkém týmu a panuje u nás rodinná atmosféra. Disponujeme maximální materiální vybaveností pracoviště, včetně moderní IT techniky. Pracujeme v 8hodinových směnách, průměrná měsíční mzda se pohybuje kolem 20 tisíc Kč. Našim pracovníkům poskytujeme pravidelné supervize v týmu a duchovní podporu, kterou nabízí pastorační asistent. Zaměstnanci disponují pracovním telefonem, stravenkami, týdnem dovolené navíc, vybírají si z nabídky flexi passů, zdravotního volna a volna pro duchovní cvičení, k dispozici je i rekreační chalupa v Beskydech.

Zaujala vás naše nabídka? Pošlete nám svůj životopis a motivační dopis do 15. března 2016 na personalni@olomouc.charita.cz.

Informace jsou dostupné také zde: www.olomouc.charita.cz/volna-mista/zdravotni-sestra.

Pavlína Komosná, Charita Olomouc

 

Kalendář akcí

P Ú S Č P S N
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
Add to calendar

Podzimní festival

podzimni-festiva

 

Jubileum
Rudolfa Jana

 

rudolf-jan

 

Majetkové narovnání
(tzv. restituce)

 

majetkove-narovnani

ehp-fondy

OLDIN

 

Apoštolát modlitby

apostolat-modlitby

 

Hledat

 

WebArchiv - archiv českého webu