Církevní škola v Odrách stále přijímá studenty


Střední pedagogická škola a Střední zdravotnická škola svaté Anežky České v Odrách vyhlašuje náhradní termín přijímacích zkoušek: do pátku 2. června 2017 je možné podání přihlášky. Volná místa jsou v maturitních oborech Zdravotnický asistent, Sociální činnost a Pedagogické lyceum, a také v učebním oboru Ošetřovatel a v oboru dálkového studia Předškolní a mimoškolní pedagogika.

Škola studentům nabízí zázemí domova mládeže a možnost smysluplného trávení volného času ve Středisku volného času, který každoročně bezplatně poskytuje kolem 23 zájmových kroužků. Studenti mají možnost navštěvovat kroužek divadelní improvizace, keramickou dílnu, sportovní a taneční kroužky, jazykové kroužky, kde se připravují ke státní maturitě i k mezinárodním zkouškám, aj. Ve škole působí 30členný studentský sbor DATIO, schóla a školní kapela.

Škola se zapojuje do mezinárodních programů Comenius a Erasmus, pořádá 3 celostátní soutěže (připravujeme 25. ročník celostátní přehlídky zájmové umělecké činnosti církevních škol a 2 nepravidelné soutěže: soutěž myšlenkových map v anglickém jazyce a literární soutěž).

Škola je opakovaně výborně hodnocená při kontrolách ČŠI a studenti mají výborné výsledky u maturitních i závěrečných zkoušek. Všechny informace i dokumenty naleznete na webových stránkách www.cssodry.cz.

 

Kalendář akcí

P Ú S Č P S N
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
Add to calendar

Podzimní festival

podzimni-festiva

 

Jubileum
Rudolfa Jana

 

rudolf-jan

 

Majetkové narovnání
(tzv. restituce)

 

majetkove-narovnani

ehp-fondy

OLDIN

 

Apoštolát modlitby

apostolat-modlitby

 

Hledat

 

WebArchiv - archiv českého webu