Církevní SŠ v Bojkovicích vyslala studenty na odbornou stáž do Milána, v prosinci a lednu zve k prohlídce školy


V rámci projektu Erasmus+ vycestovalo 20 studentů Církevní střední školy pedagogické a sociální Bojkovice do Milána na třítýdenní zahraniční odbornou praxi, aby zde získali nové zkušenosti. Ti, kdo o studiu na bojkovické škole přemýšlejí, si ji mohou prohlédnout během blížících se dnů otevřených dveří.

Studentky oboru Předškolní a mimoškolní pedagogika získávaly nové zkušenosti a inspirace v italsko-anglických školách DoReMi. Bojkovické praktikantky byly zapojovány do všech činností dne, musely například přebalovat, krmit a uspávat nejmladší děti, pro děti předškolního věku si připravit v angličtině projekt na téma Česká republika či vymyslet si masky a aktivity na Halloween. Pro studenty oboru Sociální činnost byla praxe zajištěna v zařízeních pro seniory Coopselios.

Kromě pracovních zkušeností si studenti z Milána odvezli i mnoho kulturních zážitků. Za zmínku určitě stojí návštěva vědecko-technického muzea Leonarda da Vinciho, interiéru katedrály Narození Panny Marie, fotbalového stadionu AC Milan či prohlídka fresky Poslední večeře od Leonarda da Vinciho. Důvodem, proč absolvovat zahraniční stáž, nebylo tedy pouze nabýt nové pracovní zkušenosti, ale i zdokonalit se v anglickém jazyce, poznat místní kulturní památky, život a tradice.

Zájemci o studium oborů Předškolní a mimoškolní pedagogika a Sociální činnost mohou školu navštívit v rámci dnů otevřených dveří:

pátek 2. 12. 2016 (13 – 17 hodin)

sobota 3. 12. (9 – 14 hodin) se konají „přijímačky nanečisto“ neboli příležitost vyzkoušet si výtvarné, hudební a řečové předpoklady ke studiu

středa 21. 12. (9 – 15 hodin) „projektový den“ aneb příležitost vidět naše žáky v akci

středa 11. 1. 2017 (9 – 15 hodin)

středa 25. 1. (9 – 15 hodin) „přijímačky nanečisto“

CSŠ Bojkovice

Leták s informacemi o studijních oborech

Fotogalerie ze stáže v Miláně

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kalendář akcí

P Ú S Č P S N
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
Add to calendar

Podzimní festival

podzimni-festiva

 

Jubileum
Rudolfa Jana

 

rudolf-jan

 

Majetkové narovnání
(tzv. restituce)

 

majetkove-narovnani

ehp-fondy

OLDIN

 

Apoštolát modlitby

apostolat-modlitby

 

Hledat

 

WebArchiv - archiv českého webu