Církevní ZŠ ve Veselí ukončila školní rok výlety i bohoslužbou


Na výlety po Moravě, ale také do Rakouska, se v červnu vydali žáci Církevní základní školy ve Veselí nad Moravou. Společná mše svatá ve farním kostele pak školní rok uzavřela.

Veselí nad Moravou: V červnu se uskutečnil výlet pro reprezentanty školy a úspěšné žáky v soutěžích a olympiádách. Navštívili rakouský zábavní „Familypark“ u Neziderského jezera. V překrásném prostředí s obrovským výběrem kolotočů a atrakcí zažili žáci fantastický den.

I pro ostatní žáky připravili třídní učitelé pěkné výlety. Navštívili Luhačovice, Milotice, Fryšták, Olomouc, plavební komoru Vnorovy, ZOO Lešná, Štramberk a jiná zajímavá místa.

Školní rok jsme společně zakončili slavnostní mší svatou v kostele sv. andělů strážných ve Veselí nad Moravou a loučením deváťáků se školou a spolužáky v kině Morava. Zde proběhlo také ocenění žáků za jejich aktivity a práci pro školu. Cenu starosty Města získaly Barbora Kolářová a Kristýna Maňáková, cenu ředitele školy Anna Medková, cenu děkana veselské farnosti Miriam Motyčková a Hana Vaculová, cenu SRPŠ Veronika Galušková a cenu žákovského parlamentu Adéla Uretšlégrová.

CZŠ Veselí nad Moravou

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kalendář akcí

P Ú S Č P S N
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
Add to calendar

Podzimní festival

podzimni-festiva

 

Jubileum
Rudolfa Jana

 

rudolf-jan

 

Majetkové narovnání
(tzv. restituce)

 

majetkove-narovnani

ehp-fondy

OLDIN

 

Apoštolát modlitby

apostolat-modlitby

 

Hledat

 

WebArchiv - archiv českého webu