CMG se představilo na Dni arcidiecéze


Prezentace Cyrilometodějského gymnázia. Foto archiv CMGV rámci programu Dne arcidiecéze v sobotu 23. listopadu 2013 se v prostorách olomoucké VOŠ Caritas prezentovalo vedle ostatních církevních středních škol i Cyrilometodějské gymnázium a MŠ v Prostějově. Spolu s animátory Salesiánského hnutí mládeže, s kterými jsme sdíleli místnost, se podařilo vytvořit příjemné prostředí a představit návštěvníkům naši školu v celé škále její činnosti.

Prostějov: Příchozí se tak mohli seznámit s výukovými programy, školní i mimoškolní činností, školním klubem Oáza, Střediskem volného času (SVČ), Centrem celoživotního učení (CCU) a Informačním centrem pro mládež.

Prezentace klubu Salesiánského hnutí mládeže. Foto archiv CMGNa otázky návštěvníků byli připraveni odpovídat ředitel školy Jaroslav Fidrmuc, vedoucí SVČ Martin Bradáč, vedoucí školního klubu Tereza Slezáková, pracovníci Informačního centra Kateřina Opatrná, Anna Raclová a Slávek Müller a také vedoucí CCU Markéta Novotná. Zájemci si mohli vyrobit svou „placku“ – upomínkový zavírací špendlík s vlastním motivem. Doufáme, že se u nás všem líbilo.

Jitka Hubáčková, SGV

 

Kalendář akcí

P Ú S Č P S N
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
Add to calendar

Podzimní festival

podzimni-festiva

 

Jubileum
Rudolfa Jana

 

rudolf-jan

 

Majetkové narovnání
(tzv. restituce)

 

majetkove-narovnani

ehp-fondy

OLDIN

 

Apoštolát modlitby

apostolat-modlitby

 

Hledat

 

WebArchiv - archiv českého webu