Cyrilometodějské gymnázium v Prostějově slavilo Všechny svaté


Foto archiv školyMše svatá ze slavnosti Všech svatých se v pátek 31. října 2014 konala v kostele sv. Cyrila a Metoděje v Prostějově. V jejím závěru předal ředitel Cyrilometodějského gymnázia Pavel Polcr odměny studentům, kteří během prázdnin složili jazykové zkoušky nebo získali ocenění v přírodovědné soutěži.

Prostějov: Mši svatou sloužili salesiáni P. Petr Matula a P. Jaroslav Němec, spirituál školy, který také měl homilii. Zpěvem doprovázela schola pod vedením Martina Bradáče.

Foto archiv školyNa závěr předal ředitel školy Pavel Polcr odměny studentům, kteří přes prázdniny složili zkoušky a získali jazykové certifikáty úrovně B2 a vyšší, a také těm, kteří již v tomto školním roce stihli získat první místa v okresním kole přírodovědné soutěže. Zasloužili si potlesk celé školy.

Na úplný závěr studenty a zaměstnance školy pozdravil P. Antonín Koman, SDB, který se po dvaceti letech strávených v Bulharsku vrátil do svého někdejšího působiště v Prostějově. Vyjádřil svou radost na množstvích mladých lidí shromážděných v kostele, neboť v Bulharsku to (aspoň dosud) není zvykem.

Jitka Hubáčková, CMG

 

Kalendář akcí

P Ú S Č P S N
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
Add to calendar

Podzimní festival

podzimni-festiva

 

Jubileum
Rudolfa Jana

 

rudolf-jan

 

Majetkové narovnání
(tzv. restituce)

 

majetkove-narovnani

ehp-fondy

OLDIN

 

Apoštolát modlitby

apostolat-modlitby

 

Hledat

 

WebArchiv - archiv českého webu