FOTO: Studenti a zaměstnanci AG děkovali odstupujícímu řediteli


K poděkování nejen za uplynulý školní rok, ale také za čtrnáctiletou službu odstupujícího ředitele Štěpána Bekárka a jeho zástupce Vladimíra Koutného se v úterý 30. června 2015 sešli studenti, zaměstnanci, absolventi a příznivci Arcibiskupského gymnázia v Kroměříži. Mši svatou na závěr školního roku sloužil v kostele sv. Mořice generální vikář olomoucké arcidiecéze Mons. Josef Nuzík.

Kroměříž: Před jejím závěrem předal ředitel Bekárek studentům tři ceny: Cenu ředitele AG Karolině Poulové za reprezentaci a šíření dobrého jména školy, Cenu rady rodičů Terezii Vavrysové za největší zlepšení studijních výsledků a studijního přístupu oproti předchozím obdobím, a také cenu vylosovanou z odevzdaných výstřižků z kalendáře AG a věnovanou společností Kristýn služebník.

Pak už následovalo děkování – zástupci Vladimíru Koutnému poděkoval za učitele a studenty Libor Ondráček, který zůstává nadále ve funkci zástupce ředitele, a za zřizovatele školy tak učinil Mons. Josef Nuzík.

Řediteli Štěpánu Bekárkovi poděkovali studenti prostřednictvím prezidenta studentského parlamentu Lubomíra Baara, za zaměstnance školy přednesla projev Martina Sedláčková (plné znění je k dispozici zde) a za zřizovatele opět Mons. Nuzík. Arcibiskup Jan Graubner řediteli poděkoval osobně už dříve, při předávání maturitního vysvědčení maturantům na zámku.

Pro studenty se tečkou za školním rokem stalo předání vysvědčení, zaměstnanci současní i ti, kteří již odešli do důchodu, se spolu s kněžími ještě sešli na společném obědě.

(ag)

 

FOTOGALERIE (foto Jiří Rusek, AG)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kalendář akcí

P Ú S Č P S N
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
Add to calendar

Podzimní festival

podzimni-festiva

 

Jubileum
Rudolfa Jana

 

rudolf-jan

 

Majetkové narovnání
(tzv. restituce)

 

majetkove-narovnani

ehp-fondy

OLDIN

 

Apoštolát modlitby

apostolat-modlitby

 

Hledat

 

WebArchiv - archiv českého webu