Hledá se architekt pro arcibiskupství


Arcibiskupství olomoucké hledá pracovníka na obsazení pozice „architekt arcibiskupství olomouckého zaměstnaný na částečný pracovní úvazek“. Přihlášky je třeba zaslat nejpozději do 30. dubna 2015, předpokládaný nástup od června.

Olomouc: Mezi požadavky patří vysokoškolské vzdělání a praxe projektování v oboru architektura, orientace v oboru rekonstrukce památkových objektů a restaurování uměleckých děl, znalost římskokatolické liturgie, znalost práce na PC (praxe v projektování v programu AutoCad vítána), znalost Stavebního zákona č. 183/2006 Sb., řidičský průkaz skupiny B, schopnost jednání s lidmi, asertivita, organizační schopnost, tvořivost, kreativita, morální kredit a bezúhonnost i křesťanská životní orientace a praxe. Znalost církevních předpisů z oblasti sakrálních staveb je vítána.

Sama práce pak obnáší odbornou poradní, konzultační a schvalovací činnost z hlediska architektury v oblasti návrhů liturgických prostorů, interiérů a oprav, rekonstrukcí a investic sakrálních staveb (kostelů, kaplí a ostatních pastoračních a kulturních církevních objektů) i ostatních církevních provozních objektů, zařízení a areálů. Architekt ve své funkci využívá odborné expertízy Subkomise pro sakrální umění Arcibiskupství olomouckého, které je členem.

Místem výkonu práce je sídlo arcibiskupství na adrese Biskupské nám. 2, Olomouc, a nástup se předpokládá od června tohoto roku.

Přihlášky k výběrovému řízení včetně motivačního dopisu, životopisu, kopií dokladů o vzdělání a praxi budou přijímány do 30. dubna, a to poštou nebo osobně na adrese Arcibiskupství olomoucké, osobní oddělení, Wurmova 9, 771 01 Olomouc. Zasláním životopisu uchazeč uděluje souhlas se zpracováním poskytnutých osobních údajů ve smyslu Zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, pro účely příslušného výběrového řízení.

 

Kalendář akcí

P Ú S Č P S N
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
Add to calendar

Podzimní festival

podzimni-festiva

 

Jubileum
Rudolfa Jana

 

rudolf-jan

 

Majetkové narovnání
(tzv. restituce)

 

majetkove-narovnani

ehp-fondy

OLDIN

 

Apoštolát modlitby

apostolat-modlitby

 

Hledat

 

WebArchiv - archiv českého webu