Hledají se učitelka, asistent a školnice pro církevní školku


Ředitelka Církevní mateřské školy Ovečka v Olomouci nabízí pracovní příležitost na pozici učitelky mateřské školy, asistenta pedagoga a školnice. Strukturovaný životopis je třeba zaslat do 1. července 2016.

Učitelka mateřské školy

Hledáme učitele/-ku s odpovídajícím vzděláním (VŠ/SŠ vzdělání v oboru předškolní pedagogiky), praktikující katoličku, s aktivním a kreativním přístupem. Požadujeme spolehlivost, pečlivý a tvořivý přístup k práci a šíření evangelia, výborné komunikační a organizační schopnosti a práci v týmu, nadšení a zájem o práci s dětmi. Praxe a všeobecný přehled v oboru vítány. Pozice je vhodná i pro absolventy.

Asistent pedagoga

Požadujeme SŠ/VŠ (i nedokončené) v oboru předškolní pedagogiky nebo speciální pedagogiky. Pozice je vhodná pro studenty magisterského studia.

Školnice – pracovnice výdejny stravy

Požadujeme: odborné vzdělání s maturitou / středoškolské vzdělání, pracovitost, manuální zručnost, flexibilitu, samostatnost, zodpovědnost, aktivní a zodpovědný přístup k plnění pracovních povinností.

Nabízíme příjemný a vstřícný kolektiv, práci s dětmi a komunikaci s rodiči. Strukturovaný životopis je třeba zaslat do 1. července na e-mail cms-ovecka@seznam.cz. Výběrové řízení bude probíhat ve dvou kolech: 1. zaslání životopisu, 2. pohovor s vybranými uchazeči.

 

Kalendář akcí

P Ú S Č P S N
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
Add to calendar

Podzimní festival

podzimni-festiva

 

Jubileum
Rudolfa Jana

 

rudolf-jan

 

Majetkové narovnání
(tzv. restituce)

 

majetkove-narovnani

ehp-fondy

OLDIN

 

Apoštolát modlitby

apostolat-modlitby

 

Hledat

 

WebArchiv - archiv českého webu