Jediná škola pro humanitární pracovníky v ČR ještě přijímá studenty


Caritas – Vyšší odborná škola sociální Olomouc se již bezmála patnáct let věnuje vzdělávání kvalifikovaných pracovníků pro sociální, charitativní nebo humanitární služby. Zájemci o studium na této škole mají v těchto dnech ještě poslední možnost přihlásit se do druhého kola přijímacího řízení pro další školní rok; uzávěrka pro doručení přihlášek je totiž již 29. července 2011.

Olomouc: Škola nabízí dva zajímavé vzdělávací programy. První z nich, Charitativní a sociální práce, lze studovat prezenčně či dálkově; program Sociální a humanitární práce (jediný svého druhu v ČR) je potom nabízen v denní formě.

Absolventi získají titul DiS., nebo můžou využít výhody unikátního souběžného studia na Caritas-VOŠs a Cyrilometodějské teologické fakultě Univerzity Palackého a získat také vysokoškolský titul (bakalář).

Škola má vlastní koleje, menzu i knihovnu; to vše, spolu s učebnami, je umístěno v historickém centru města. Je unikátní svým rozsahem velmi důležité praktické výuky. Absolventi mají dobrou uplatnitelnost v oboru, je možno se s nimi setkat v různých sociálních či charitativních službách, na úřadech měst, krajů a dalších institucí, v humanitárních organizacích nebo nemocnicích, pomáhají také při živelních pohromách.

Všechny potřebné informace pro uchazeče o studium jsou dostupné na školních internetových stránkách www.caritas-vos.cz, poskytne je též František Jemelka z oddělení komunikace, tel. 585 209 031, mobil 777 713 450, e-mail frantisek.jemelka@caritas-vos.cz.

 

Kalendář akcí

P Ú S Č P S N
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
Add to calendar

Podzimní festival

podzimni-festiva

 

Jubileum
Rudolfa Jana

 

rudolf-jan

 

Majetkové narovnání
(tzv. restituce)

 

majetkove-narovnani

ehp-fondy

OLDIN

 

Apoštolát modlitby

apostolat-modlitby

 

Hledat

 

WebArchiv - archiv českého webu