Na církevní ZŠ ve Veselí se tancovalo i koledovalo


Tříkrálovou sbírkou, reprezentačním plesem i radostí nad výbornými umístěními v soutěži týkající se výpočetní techniky žili na přelomu prosince a ledna žáci a učitelé Církevní základní školy ve Veselí nad Moravou.

Foto archiv CZŠ Veselí nad MoravouDne 6. ledna 2016 se na škole uskutečnila Tříkrálová sbírka. Organizace se ujali členové žákovského parlamentu. Tři králové postupně navštívili všechny třídy, zazpívali a popřáli všem šťastný nový rok. Vybranou částku 7279 korun předali žáci řediteli Charity ve Veselí nad Moravou Petru Kolaříkovi.

 

 

Foto archiv CZŠ Veselí nad MoravouReprezentační ples školy zahájili žáci 9. ročníků slavnostní polonézou. K tanci a poslechu hrála kapela JaGr band Jana Grabce z Velké nad Veličkou a cimbálová muzika Jožky Staši z Lipova. Všichni se dobře pobavili a také si zatancovali.

 

 

Foto archiv CZŠ Veselí nad Moravou17. prosince proběhlo na SŠ Strážnice finále soutěže „Bajtík“ pro příznivce výpočetní techniky. Eliška Salčáková obsadila krásné 2. místo a Michal Valentík místo 3. v kategorii Tvorba prezentací v programu MS PowerPoint. Naši žáci uspěli také ve výtvarně-technické soutěži Staň se architektem na SOŠG ve Starém Městě.

 

Kalendář akcí

P Ú S Č P S N
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
Add to calendar

Podzimní festival

podzimni-festiva

 

Jubileum
Rudolfa Jana

 

rudolf-jan

 

Majetkové narovnání
(tzv. restituce)

 

majetkove-narovnani

ehp-fondy

OLDIN

 

Apoštolát modlitby

apostolat-modlitby

 

Hledat

 

WebArchiv - archiv českého webu