Nové číslo časopisu Rodinný život: Chléb života


Podzimní vydání časopisu Rodinný život je tentokrát pozváním na velkou společnou hostinu, při které dostáváme nejlepší a nejchutnější pokrm na další cestu životem. Potkat se na této hostině, setkat se s Bohem v eucharistii, znamená především prožít, že jsem milován.

Olomouc: Se sestrou Ráchel nahlédneme do kláštera klarisek-kapucínek ve Šternberku a zamyslíme se nad tím, jak nás eucharistie vybízí k postoji vnitřní pravdivosti, vděčnosti a sebe-darování. Rodina Kučerova zavzpomíná na rodinné přípravy a oslavy prvních svatých přijímání a podělí se o to, jaké to je, když tatínek pracuje v kostele. Otec Gorazd v rozhovoru povzbuzuje ty, kteří nemohou k svátosti oltářní přistupovat, a zve k znovuobjevení adorace – občerstvujícího ticha před Boží tváří.

Začtěte se do dopisů dětí, adresovaných otci arcibiskupovi, které vyprávějí o přátelství s Ježíšem.

V rubrice o svatosti v manželství je připraveno seznámení s manželi Manelli, rodiči jednadvaceti dětí.

Pro děti je zde opět pohádka na dobrou noc i setkání s želvičkou Loudalkou. Nechybí soutěže pro malé i velké, křížovka, pozvání na zajímavé podzimní akce pro všechny generace a voňavý recept pana Nágla.

Předplatné či ukázkové číslo si můžete objednat na adrese: Centrum pro rodinný život, Biskupské nám. 2, 771 01 Olomouc, tel.: 587 405 250, e-mail: rodinnyzivot@email.cz.

 

Kalendář akcí

P Ú S Č P S N
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
Add to calendar

Podzimní festival

podzimni-festiva

 

Jubileum
Rudolfa Jana

 

rudolf-jan

 

Majetkové narovnání
(tzv. restituce)

 

majetkove-narovnani

ehp-fondy

OLDIN

 

Apoštolát modlitby

apostolat-modlitby

 

Hledat

 

WebArchiv - archiv českého webu