Nové číslo časopisu Rodinný život: Labyrintem spiritualit


První letošní číslo časopisu Rodinný život provádí čtenáře labyrintem spiritualit, ve kterém bez dobrého průvodce tak snadno bloudíme, pokud se vůbec odvážíme vstoupit. Nebojme se vkročit do prostoru konfrontace a otázek, setkejme se, abychom si mohli navzájem více porozumět. Učme se rozeznávat pravdu od bludů, radovat se z toho, co máme společného, a mít úctu k jedinečnosti cesty každého z nás.

Olomouc: Životní příběh Hanny Rani v sobě spojuje dvě tradice, které jí předali rodiče – křesťanství a hinduismus. V rozhovoru vypráví, čemu se díky nim naučila. Mons. Aleš Opatrný upozorňuje na nebezpečí a krátkozrakost náboženské nevzdělanosti a radí, jak rozeznat sekty a jak se před jejich vlivem chránit. Představíme vám hnutí a komunity, které vznikly ve 20. století v katolické církvi.

Příběh Jakuba a Katky je tentokrát o odvaze umožnit dětem osobní zkušenost s neznámem a na jejich průzkumné cestě je doprovodit.

Na nadcházející rok je připravena nová rubrika o svatosti v manželství. Nechejme se inspirovat tím, jak vypadá svaté manželství v „moderní době“.

Pro děti je připravena pohádka na dobrou noc i setkání s želvičkou Loudalkou. Nechybí soutěže pro malé i velké, křížovka, pozvání na zajímavé akce a recept pana Nágla.

Předplatné či ukázkové číslo si můžete objednat na adrese: Centrum pro rodinný život, Biskupské nám. 2, 771 01 Olomouc, tel.: 587 405 250, e-mail: rodinnyzivot@email.cz.

 

Kalendář akcí

P Ú S Č P S N
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
Add to calendar

Podzimní festival

podzimni-festiva

 

Jubileum
Rudolfa Jana

 

rudolf-jan

 

Majetkové narovnání
(tzv. restituce)

 

majetkove-narovnani

ehp-fondy

OLDIN

 

Apoštolát modlitby

apostolat-modlitby

 

Hledat

 

WebArchiv - archiv českého webu