Nové číslo časopisu Rodinný život o rituálech


Tradice a rituály vyživují naše kořeny – pojí nás s předky, vytvářejí pocit sounáležitosti a bezpečí. Umožňují nám být plněji lidmi, objevovat posvátno nejen ve svátečních, mimořádných chvílích, ale také ve všedních dnech a našich osobních zvycích. V novém čísle časopisu Rodinný život zvou jeho tvůrci k objevování potěšení, které rituály a tradice do našeho života přinášejí.

Olomouc: V rozhovorech sestra Vojtěcha přiblíží slavení v rodinách Estonců. Paní Helena Polcrová povypráví o tom, proč děti rituály potřebují. Tři ženy z různých evropských zemí představí své oblíbené národní svátky. Nechejte se paní Hanou Pinknerovou inspirovat k inovacím svých způsobů slavení.

P. Martin Sklenář se zamýšlí nad tématem oběti v rodinném životě jako cestě k vzájemnému posvěcení. V rubrice křesťanští Guttenbergové nahlédneme do nakladatelství Refugium.

Pro děti je připravena pohádka o Ježíškovi i setkání s želvičkou Loudalkou. Nechybí soutěže pro malé i velké, křížovka, pozvání na zajímavé zimní akce a rybí recept pana Nágla. S přáním požehnaného vánočního času je přiloženo malé překvapení.

Předplatné či ukázkové číslo si můžete objednat na adrese: Centrum pro rodinný život, Biskupské nám. 2, 771 01 Olomouc, tel.: 587 405 250, e-mail: rodinnyzivot@email.cz.

 

Kalendář akcí

P Ú S Č P S N
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
Add to calendar

Podzimní festival

podzimni-festiva

 

Jubileum
Rudolfa Jana

 

rudolf-jan

 

Majetkové narovnání
(tzv. restituce)

 

majetkove-narovnani

ehp-fondy

OLDIN

 

Apoštolát modlitby

apostolat-modlitby

 

Hledat

 

WebArchiv - archiv českého webu