Nové číslo časopisu Rodinný život: Rodina na cestách


Prázdninové číslo časopisu Rodinný život je věnováno cestování. Ať se již společně se svými nejbližšími vydáte na nedaleké polní pěšiny, či na horské hřebeny vzdálené tisíce kilometrů, budete obohaceni. Cestování totiž rozšiřuje naše obzory i srdce.

Olomouc: Manželé Tomáškovi se v rozhovoru podělili o své zážitky a zkušenosti z výprav kolem světa. Paní Jana Růžičková vypráví o tradici společných dovolených několika spřátelených rodin a radosti ze vzájemného sdílení. Křesťanský outdoor, aktivitu, která má pomoci mladým lidem zakusit setkání s Bohem, druhými i sebou samými, představil Jiří Stanislav.

Dětská lékařka, paní Chvílová-Weberová, rodičům poradí, jak cestovat s malými dětmi a předejít přehnaným očekáváním i vzájemnému trápení. Děti školou povinné nám v anketě prozradily, na které destinace nejraději vzpomínají a jak vnímají svou rodinu při společných chvílích mimo domov.

Cestování je rovněž báječnou příležitostí pro růst a občerstvení naší duše. Nezapomeňte na liturgickou krabičku poslední záchrany. Inspirujte se v rubrice Duchovní život. Představíme vám další manželský pár, který byl svatořečen. O putování pouští a vytrvalosti bude dětem vyprávět Abrahamův oslík.

Nechybí fejeton Magdalény Strejčkové, veršované čtení na dobrou noc, voňavý recept, křížovka, soutěže, hry a tvoření pro děti, informace o připravovaných akcích.

Předplatné či ukázkové číslo si můžete objednat na adrese: Centrum pro rodinný život, Biskupské nám. 2, 771 01 Olomouc, tel.: 587 405 250, e-mail: rodinnyzivot@email.cz.

 

Kalendář akcí

P Ú S Č P S N
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
Add to calendar

Podzimní festival

podzimni-festiva

 

Jubileum
Rudolfa Jana

 

rudolf-jan

 

Majetkové narovnání
(tzv. restituce)

 

majetkove-narovnani

ehp-fondy

OLDIN

 

Apoštolát modlitby

apostolat-modlitby

 

Hledat

 

WebArchiv - archiv českého webu