Nové číslo časopisu Rodinný život: Rodinné pouťování


V jarním čísle časopisu Rodinný život vás zveme na cesty, pěšinky a stezky vedoucí do míst setkání. Vykročte a objevte něco nového za horizontem všedních dní i ve svém vlastním nitru. Každé životní období je výzvou k hledání a hledání je cesta.

Olomouc: Pro poutníka je cesta stejně cenná jako dosažení cíle. Manželé Gomolovi vyprávějí o pěším putování, během něhož mohli přijmout a Bohu odevzdat svou obtížnou životní situaci. P. Jan Peňáz přiblíží budování nových svatojakubských stezek. Pan Miklas prozradí, jak vznikla cestovní kancelář zaměřená na poutní zájezdy.

P. Pavel Ambros ve svém zamyšlení vystihuje souvislost mezi úctou k posvátnému místu a naší účastí na duchu, který oživuje tajemství. Na poutních cestách se setkáváme s generacemi těch, kteří tudy kráčeli před námi.

Představíme vám připravovanou aktivitu, která podporuje rodinné putování v rámci jubilejního příchodu sv. Cyrila a Metoděje i méně známá poutní místa. V anketě jsme se ptali, co jste si vyprosili na pouti.

V nové rubrice o svatosti v manželství se dočtete, jací byli svatořečení manželé Quattrocchi.

Pro děti je připravena pohádka na dobrou noc i setkání s želvičkou Loudalkou. Nechybí soutěže pro malé i velké, křížovka, pozvání na zajímavé akce a voňavý recept pana Nágla.

Předplatné či ukázkové číslo si můžete objednat na adrese: Centrum pro rodinný život, Biskupské nám. 2, 771 01 Olomouc, tel.: 587 405 250, e-mail: rodinnyzivot@email.cz.

 

Kalendář akcí

P Ú S Č P S N
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
Add to calendar

Podzimní festival

podzimni-festiva

 

Jubileum
Rudolfa Jana

 

rudolf-jan

 

Majetkové narovnání
(tzv. restituce)

 

majetkove-narovnani

ehp-fondy

OLDIN

 

Apoštolát modlitby

apostolat-modlitby

 

Hledat

 

WebArchiv - archiv českého webu