Nové číslo Rodinného života o bývání


Nové číslo časopisu „Rodinný život“, který vydává Centrum pro rodinný život Arcibiskupství olomouckého, se věnuje tématu „bývání“. Činí náš domov skutečným domovem pouze to, kde a jak žijeme? Tato a mnohé další otázky zaznívají v novém čísle časopisu Rodinný život.

Olomouc: V rozhovorech popisuje šestičlenná rodina změny, které přináší přesídlení z města na venkov, brněnský architekt Zdeněk Bureš vypráví o realizacích sakrálních staveb a rodinách, které v nich prožívají liturgii a společenství. Tvůrci časopisu vás seznámí s majitelkou starého viktoriánského domu, jejíž rodina otevřela své obydlí studentům a turistům z celého světa. Společně s obyvateli netradičního studentského podnájmu zapřemýšlí nad osamostatněním, společných večerech i o tom, jak nás prostředí, v němž žijeme, ovlivňuje. Eva Muroňová odhaluje, jak nás vědomí věčného domova může inspirovat a uschopnit pro vytváření domova lidem kolem nás.

V pravidelných rubrikách týkajících se výchovy a vztahů se dočtete například o moci laskavého chování. Stejně jako v předchozích číslech nechybí kuchyňská pohádka na dobrou noc, recept pana Nágla, setkání s želvičkou Loudalkou, soutěže, křížovka a pozvání na zajímavé akce. Využijte rovněž příležitosti zapojit se tvůrčím způsobem do celoroční soutěže „Křest v naší rodině“.

Časopis Rodinný život je orientován na rodinu ve všech pestrých podobách a projevech. Zaměřuje se na problematiku výchovy dětí, vztahy mezi manžely, na duchovní život rodiny, život v neúplné rodině, seniorský věk apod. Přináší též informace o různých akcích a prorodinných aktivitách. Předplatné či ukázkové číslo si můžete objednat na adrese: Centrum pro rodinný život, Biskupské nám. 2, 771 01 Olomouc, tel.: 587 405 250, e-mail: rodina@arcibol.cz, web: www.rodinnyzivot.cz.

 

Kalendář akcí

P Ú S Č P S N
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
Add to calendar

Podzimní festival

podzimni-festiva

 

Jubileum
Rudolfa Jana

 

rudolf-jan

 

Majetkové narovnání
(tzv. restituce)

 

majetkove-narovnani

ehp-fondy

OLDIN

 

Apoštolát modlitby

apostolat-modlitby

 

Hledat

 

WebArchiv - archiv českého webu