Nové číslo Rodinného života o předávání víry


Další, páté letošní číslo časopisu Rodinný život, se tematicky týká výchovy dětí ve víře. Snaha předávat vzácný dar víry dětem, těm maličkým i dorůstajícím, je současně obohacením i pozváním k prohloubení víry vlastní a předvánoční číslo Rodinného života pomáhá toto obdarování objevovat.

Olomouc: Rozhovory přibližují život a aktivity Komunity Blahoslavenství a Komunity Benediktus. P. Rudolf Smahel vypráví o tom, že vnitřní pravdivost je nejlepším svědectvím. Kateřina Lachmanová přibližuje spiritualitu laiků. Kardinál Antonelli, předseda Papežské rady pro rodinu, se zamýšlí nad povoláním rodiny. I drobné rodinné rituály mohou mít mnohem větší hodnotu, než se nám na první pohled zdá.

V pravidelných rubrikách týkajících se výchovy a vztahů se čtenáři dozví, proč pečovat o úctu v manželství a jak ji projevovat. Děti se zaposlouchají do pohádky na dobrou noc, želvička Loudalka je seznámí s růžencem. Nechybí soutěže pro malé i velké, křížovka a pozvání na zajímavé adventní akce. S přáním požehnaného vánočního času je přiloženo malé překvapení.

Časopis Rodinný život je orientován na rodinu ve všech pestrých podobách a projevech. Zaměřuje se na problematiku výchovy dětí, vztahy mezi manžely, na duchovní život rodiny, život v neúplné rodině, seniorský věk apod. Přináší též informace o různých akcích a prorodinných aktivitách. Předplatné či ukázkové číslo si můžete objednat na adrese: Centrum pro rodinný život, Biskupské nám. 2, 771 01 Olomouc, tel.: 587 405 253, e-mail: rodinnyzivot@email.cz, web: www.rodinnyzivot.cz.

 

Kalendář akcí

P Ú S Č P S N
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
Add to calendar

Podzimní festival

podzimni-festiva

 

Jubileum
Rudolfa Jana

 

rudolf-jan

 

Majetkové narovnání
(tzv. restituce)

 

majetkove-narovnani

ehp-fondy

OLDIN

 

Apoštolát modlitby

apostolat-modlitby

 

Hledat

 

WebArchiv - archiv českého webu