Přátelé Katolické ZŠ v Uherském Brodě se sešli na Zahradní slavnosti


Foto archiv školyJiž podruhé uspořádali členové Sdružení sv. Dominika Savia při Katolické základní škole v Uherském Brodě Zahradní slavnost. Ta se konala v sobotu odpoledne 31. května 2014 v prostorách kláštera bratrů dominikánů.

Uherský Brod: Pozvání na letošní ročník s podtitulem „Pojďme se poznat“ přijali nejen rodiče a prarodiče s dětmi a zaměstnanci školy, ale také farníci z Uherského Brodu a okolí. Nechyběli ani místní kněží a řeholní sestry. Mezi hosty byl i P. Petr Bulvas, biskupský delegát pro pastoraci.

Foto archiv školyOrganizátoři z řad rodičů a žáků vyšších ročníků si pro děti připravili deset zajímavých disciplín, které postupně plnily. Dospělí návštěvníci se zatím mohli pobavit s přáteli nebo se seznámit s dalšími příznivci školy. Zájemci si také poslechli přednášku o sokolnictví a mohli si i prohlédnout dravce v akci. Nakonec se všichni sešli u lákavého pohoštění, nechyběl domácí mošt a zmrzlina. Návštěvníci si mohli vyzkoušet i pétanque a děti si na závěr zahrály s rodiči a panem ředitelem fotbálek.

Jednalo se o velmi příjemně prožité odpoledne. Těšíme se, že i za rok bude při této příležitosti klášterní zahrada plná přátel, dětí, smíchu, her a sluníčka.

Více fotografií lze najít na webu školy.

KZŠ UB

 

Kalendář akcí

P Ú S Č P S N
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
Add to calendar

Podzimní festival

podzimni-festiva

 

Jubileum
Rudolfa Jana

 

rudolf-jan

 

Majetkové narovnání
(tzv. restituce)

 

majetkove-narovnani

ehp-fondy

OLDIN

 

Apoštolát modlitby

apostolat-modlitby

 

Hledat

 

WebArchiv - archiv českého webu