Projektové týdny studentů Arcibiskupského gymnázia uzavřely školní rok


V rámci projektových týdnů, které se na Arcibiskupském gymnáziu v Kroměříži konají vždy poslední červnový týden, proběhla letos celá řada zajímavých aktivit. Studenti si vybírají z nabídky projektů dle svého zájmu a poslední týden školního roku stráví aktivitami, na které v době intenzivního studia není čas.

Jeden ze snímků, které vznikly během projektového týdne AG. Foto Jana VlčkováKroměříž: Z široké nabídky projektů stojí za zmínku například pěší pouť do Santiaga de Compostela, putování po rumunských horách, sjíždění řeky Otavy, putování po Beskydech, fotoprojekt na faře v Kvasicích, cestování po Francouzské riviéře, historicky jazykový projekt v Berlíně, Drážďanech a Postupimi, cykloprojekt v Rajnochovicích se základnou na centru Přístav, výtvarný projekt zaměřený na netradiční výtvarné přístupy a techniky, výuka horolezeckých dovedností v Adršpachu, projekt „Jak to chodí v knihovnách“, společné soustředění scholy a sboru AVE nebo studium angličtiny pomocí filmů a interaktivních programů.

„Všechny tyto aktivity významně pomáhají prohlubovat znalosti a dovednosti v konkrétních oblastech, které studenty zajímají,“ uvedl ředitel Arcibiskupského gymnázia Štěpán Bekárek. Kompletní seznam projektů i fotografie z jednotlivých akcí lze najít na stránkách školy.

(ag)

 

Kalendář akcí

P Ú S Č P S N
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
Add to calendar

Podzimní festival

podzimni-festiva

 

Jubileum
Rudolfa Jana

 

rudolf-jan

 

Majetkové narovnání
(tzv. restituce)

 

majetkove-narovnani

ehp-fondy

OLDIN

 

Apoštolát modlitby

apostolat-modlitby

 

Hledat

 

WebArchiv - archiv českého webu