Rodinné centrum nabízí vzdělávání pro práci se seniory


Chtěli byste se naučit základy trénování paměti? Roztancovat seniory, ale v sedě? Vědět jak procvičovat motoriku nebo další důležité dovednosti? Umět pracovat s příběhy, vědět jak na divadelní tvorbu nebo nahlédnout do arteterapie? Pak je právě pro vás určen odborný klub pro animátory seniorů.

Olomouc: Centrum pro rodinný život v Olomouci nabízí základní, odborný kurz A KLAS – animátor klubů aktivních seniorů, ojedinělé školení v ČR od roku 2009. Nabídka je určena vedoucím seniorských klubů, těm, kdo se seniorům věnují ve své profesi, nebo třeba plánují založit nový klub chtějí získat materiál pro roční setkávání včetně pracovních listů.

Cena odborného kurzu je 3.850 korun, přičemž finanční podporu na úhradu kurzu je možné hledat u zřizovatelů seniorských klubu seniorů – v obci, farnosti, děkanátu nebo mateřských či rodinných centrech.

Absolvent kurzu obdrží certifikát, manuál k použití pro práci se seniory, vypracovaný materiál k roční práci seniorského klubu a pracovní listy. Na základní kurz navazují nabídkou i další, jednodenní tématické pokračovací semináře pro vedoucí seniorských klubů.

Termín školení bude vypsán, jakmile se k účasti přihlásí 10 zájemců. Přihlášky, které jsou dispozici na www.rodinnyzivot.cz, je třeba zaslat e-mailem na adresu olsenior@seznam.cz nebo je doručit poštou či osobně do sídla Centra pro rodinný život (Biskupské nám. 2, 772 00 Olomouc). bližší informace poskytne pracovnice centra Lucie Ševrová na telefonním čísle 733 755 955.

(gra)

 

Kalendář akcí

P Ú S Č P S N
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
Add to calendar

Podzimní festival

podzimni-festiva

 

Jubileum
Rudolfa Jana

 

rudolf-jan

 

Majetkové narovnání
(tzv. restituce)

 

majetkove-narovnani

ehp-fondy

OLDIN

 

Apoštolát modlitby

apostolat-modlitby

 

Hledat

 

WebArchiv - archiv českého webu