Škola, která učí pomáhat


Caritas – Vyšší odborná škola sociální Olomouc učí, jak profesionálně pomáhat druhým ve dvou vzdělávacích programech: Charitativní a sociální práce a Sociální a humanitární práce. Oba programy jsou ve spolupráci s Cyrilometodějskou teologickou fakultou Univerzity Palackého akreditovány jako bakalářské, takže absolventi získávají po třech letech studia dva tituly – bakalář a diplomovaný specialista.

Olomouc: Díky tomuto unikátnímu propojení získávají studenti jak teoretické znalosti na bakalářské úrovni, tak cenné praktické zkušenosti přímo z terénu. 790 hodin, které v praxi stráví ať už v ČR nebo v zahraničí, jim pomáhá získat i potřebné kompetence a přispívá k jejich osobnímu rozvoji.

Nedílnou součástí školy je i duchovní život v souladu s křesťanskými tradicemi. Zahajovací mše, adventní setkání či podpora školního spirituála obohacují duchovní život studentů a dávají prostor pro sdílení hodnot napříč vyznáními. V jejich středu stojí milosrdná láska k bližnímu – caritas.

Přihlášky ke studiu na škole je třeba odevzdat do 30. dubna 2014. Více informací je k dispozici na webu www.caritas-vos.cz.

Eva Bělocká, oddělení komunikace Caritas

 

Kalendář akcí

P Ú S Č P S N
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
Add to calendar

Podzimní festival

podzimni-festiva

 

Jubileum
Rudolfa Jana

 

rudolf-jan

 

Majetkové narovnání
(tzv. restituce)

 

majetkove-narovnani

ehp-fondy

OLDIN

 

Apoštolát modlitby

apostolat-modlitby

 

Hledat

 

WebArchiv - archiv českého webu