Soutěž "Dotvoř logo Katolické ZŠ v Uherském Brodě" zná vítěze


Vítězná práce Arcibiskupského gymnázia v Kroměříži. Foto archiv KZŠKatolická základní škola v Uherském Brodě vyhlásila ve spolupráci s děkanátem Uherský Brod na podzim tvůrčí soutěž s názvem „Dotvoř logo KZŠ“. Do soutěže se zapojilo celkem 183 prací, jejichž autoři jsou děti předškolního věku, žáci, studenti i dospělí. Dva návrhy přišly dokonce až z Německa.

Uherský Brod: Zadáním bylo dotvořit pracovní list s logem školy výtvarnou technikou nebo na počítači. Po zhlédnutí prací, které jsou nyní vystaveny v prostorách I. stupně školy, zjistíte, že autoři byli opravdu velmi tvůrčí. Najdete zde návrhy zpracované pastelkami, tuší, barvami, fixem, propiskou, na počítači, ale také koláže a dokonce obraz malovaný na plátně. Ten zaslali, společně s dalšími velmi vydařenými dílky, studenti Arcibiskupského gymnázia v Kroměříži. Žáci z Církevní základní školy z Veselí nad Moravou si zase na splnění úkolu vzali na pomoc počítač a tím velmi obstojně zastoupili i toto odvětví.

Galerie na schodišti. Foto archiv KZŠVšechny práce si zaslouží velký obdiv, protože jim jejich tvůrci věnovali mnoho času i energie. Hodnocení proto neměla porota vůbec snadné. Možnost hlasování dostala i veřejnost, a to při dnu otevřených dveří 3. prosince 2013. Výsledky a fotografie prací, které postoupily do užšího výběru, si můžete prohlédnout na webových stránkách školy.

Vítězům gratulujeme a všem tvůrcům chceme zdůraznit, že v této soutěži neexistují poražení, protože všichni jste nám udělali velkou radost a všech prací si moc vážíme!

Martina Mošťková, KZŠ

 

Kalendář akcí

P Ú S Č P S N
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
Add to calendar

Podzimní festival

podzimni-festiva

 

Jubileum
Rudolfa Jana

 

rudolf-jan

 

Majetkové narovnání
(tzv. restituce)

 

majetkove-narovnani

ehp-fondy

OLDIN

 

Apoštolát modlitby

apostolat-modlitby

 

Hledat

 

WebArchiv - archiv českého webu