Soutěž o nejlepší „DestinaCZi“ 2017 jde do finále, šance má i Arcibiskupský palác


Která místa máte v Čechách, na Moravě a ve Slezsku nejraději? Na kterém výletě se vám nejvíce líbilo? Pátý ročník soutěže o nejlepší turistické atraktivity DestinaCZe 2017 vyhlášený agenturou CzechTourism se blíží do finále a jedním z projektů, které se ucházejí o hlas veřejnosti, je také Arcibiskupský palác v Olomouci.

O nejoblíbenější turistické cíle se hlasuje v pěti kategoriích. Pod názvem „Baroko všemi smysly“ mezi sebou soutěží zámek Valtice, Broumovský klášter, zámek Troja, Arcibiskupský palác Olomouc a projekt Západočeské baroko. Vybírat lze také z kategorií „Fénix – znovuzrozený projekt“, „Eko-friendly“, „Česko jede“ a „Kudy z nudy – zážitek pro celou rodinu“.

Finalisty, ze kterých veřejnost určí své vítěze, vybírali zástupci regionálních partnerů a odborná porota a zastoupeny jsou všechny turistické regiony České republiky. Své favority mohou lidé ocenit formou zlaté, stříbrné a bronzové medaile, hlasovat lze na webové stránce www.ceskozemepribehu.cz/destinacze. Soutěžit je možné do 29. října.

S využitím zprávy na webu czechtourism.cz

 

Kalendář akcí

P Ú S Č P S N
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
Add to calendar

Podzimní festival

podzimni-festiva

 

Jubileum
Rudolfa Jana

 

rudolf-jan

 

Majetkové narovnání
(tzv. restituce)

 

majetkove-narovnani

ehp-fondy

OLDIN

 

Apoštolát modlitby

apostolat-modlitby

 

Hledat

 

WebArchiv - archiv českého webu