Tři krále oslavili na CZŠ ve Veselí mší svatou i koledou


Nejen vyučování, ale také několik mimořádných akcí čekalo na žáky a zaměstnance Církevní základní školy ve Veselí nad Moravou po návratu z vánočních svátků.

Školní mše

Školní mše svatá se konala dne 6. ledna na slavnost Zjevení Páně. Otec Roman Vlk všem přítomným požehnal do nového roku. Slavnostní mši zpěvem doprovázel učitelský a žákovský pěvecký sbor.

 

 

Tříkrálová sbírka

Dne 6. ledna se uskutečnila na naší škole Tříkrálová sbírka. Organizace této akce se ujali členové žákovského parlamentu. Tři králové postupně navštívili všechny třídy na naší škole. Zazpívali a popřáli všem šťastný nový rok. Letos se vybrala krásná částka 4 878 Kč, která byla předána do veselské Charity. Všem, kteří přispěli, děkujeme.

 

 

Srdce s láskou darované

Do školního kola celostátní soutěže „Srdce s láskou darované“ se zapojilo 17 třídních kolektivů. Každá skupina představila své vlastnoručně vytvořené výrobky a napsala, komu srdce daruje a proč. Soutěžící týmy předvedly úžasné tvůrčí dovednosti a dokázaly, že i ve svém věku si uvědomují důležitost tradičních lidských hodnot, jako jsou láska, přátelství, rodina, vzájemná úcta.

 

Kalendář akcí

P Ú S Č P S N
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
Add to calendar

Podzimní festival

podzimni-festiva

 

Jubileum
Rudolfa Jana

 

rudolf-jan

 

Majetkové narovnání
(tzv. restituce)

 

majetkove-narovnani

ehp-fondy

OLDIN

 

Apoštolát modlitby

apostolat-modlitby

 

Hledat

 

WebArchiv - archiv českého webu