Úspěšné kurzy Centra vzdělávání dospělých na Velehradě


Na 160 zájemců využilo nabídky Stojanova gymnázia Velehrad a zúčastnilo se kurzů pořádaných Centrem vzdělávání dospělých na Velehradě. Docházkové kurzy, které byly veřejnosti zpřístupněny v září 2013, nabídly účastníkům výuku angličtiny a němčiny pro začátečníky i pokročilé, ruštinu a stále potřebné základy práce s počítačem.

Foto archiv školyVelehrad: „Abych se naučil používat počítač.“ „Abych mohl komunikovat s přáteli.“ „Abych si osvěžil to, co už znám.“ To jsou některé z důvodů, jež přivedly účastníky do kurzu Základy práce s počítačem. Všichni se ale shodli na tom, že naučit se pracovat s moderní technikou je nutnost a tento kurz byl výbornou příležitostí, jak se s počítačem seznámit a něco nového se naučit.

Zároveň se v průběhu školního roku uskutečnilo šest dvoudenních kurzů, ve kterých výuka probíhala blokově. Pestrá nabídka kurzů (Video a film, Digitální fotografie, Jak pracovat s médii, Velehrad z pohledu církevní turistiky, Webové stránky a jejich správa a Rastrová a vektorová grafika) se také setkala s velkým zájmem všech účastníků.

Projekt byl realizován v rámci výzvy OPVK 3.2 pod registračním číslem CZ.1.07/3.2.03/04.0008.

Věříme, že všechny kurzy přinesly nejen spoustu nových poznatků, ale i příjemně strávený čas v prostředí bývalého velehradského kláštera, na Stojanově gymnáziu Velehrad. Protože spokojení absolventi kurzů projevili zájem o jejich pokračování, připravujeme v příštím školním roce další nabídku vybrané jazykové a počítačové výuky.

Eva Petruchová, SGV

 

Kalendář akcí

P Ú S Č P S N
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
Add to calendar

Podzimní festival

podzimni-festiva

 

Jubileum
Rudolfa Jana

 

rudolf-jan

 

Majetkové narovnání
(tzv. restituce)

 

majetkove-narovnani

ehp-fondy

OLDIN

 

Apoštolát modlitby

apostolat-modlitby

 

Hledat

 

WebArchiv - archiv českého webu