Vyšlo třetí číslo časopisu STROM barvy života v roce 2011


V uplynulých dnech vyšlo třetí letošní číslo křesťanského časopisu nejen pro seniory „STROM barvy života“, který vychází s církevní schválením olomouckého arcibiskupství. Svou pozornost tentokrát obrací k prázdninovému období a k velehradské pouti, kromě toho ale přináší i řadu dalších zajímavých článků a informací.

Olomouc: V novém čísle časopisu STROM barvy života se představí trnavský arcibiskup Róbert Bezák a mimo jiné vysvětlí, co ho pravidelně táhne na velehradskou pouť. Sochař Otmar Oliva, který na Velehradě bydlí a působí, naopak pohovoří o své práci na výzdobě trnavské katedrály. Biskup František Radkovský zavzpomíná na nedávno blahořečeného papeže Jana Pavla II. a Veronika Čepelková z královéhradeckého biskupství zase na zemřelého arcibiskupa Otčenáška. Novinky ze své činnosti přinese Unie katolických žen, představí se nově otevřený Arcibiskupský palác v Olomouci a seriál o poutních místech nás zavede do Klokot u Tábora. Víte co je to geocaching? Nalistujte stranu 24, kde o této „hře pro dospělé“ mluví prof. Miroslav Svatoš z České zemědělské univerzity v Praze. Rubrika o vaření nás pak pozve do italské kuchyně. Časopis doplňuje řada fejetonů, příběhů a postřehů z každodenního života. Zkrátka, nové číslo Stromu nemůže v tašce sbalené na dovolenou chybět!

Časopis je možné objednat na webových stránkách www.casopisstrom.cz, prostřednictvím e-mailu na adresu redakce@casopisstrom.cz, telefonicky na čísle 775 705 350, nebo písemně na adrese: Nakladatelství Strom, s.r.o., Střední Novosadská 4, 779 00 Olomouc.

(gra)

 

Kalendář akcí

P Ú S Č P S N
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
Add to calendar

Podzimní festival

podzimni-festiva

 

Jubileum
Rudolfa Jana

 

rudolf-jan

 

Majetkové narovnání
(tzv. restituce)

 

majetkove-narovnani

ehp-fondy

OLDIN

 

Apoštolát modlitby

apostolat-modlitby

 

Hledat

 

WebArchiv - archiv českého webu