Žáci církevní školy ve Veselí při exkurzích navštívili železárny i tropy


Talentová přehlídka i řada exkurzí – na Ostravsko, do Brna nebo zlínské ZOO – tvořily program uplynulých dní na Církevní základní škole ve Veselí nad Moravou.

 

„CZŠ MÁ TALENT“

V pátek 8. června se v kině Morava uskutečnil již 6. ročník školní přehlídky „CZŠ má talent“ na téma Škola v proměnách času. Všichni účinkující předvedli svůj talent, zpívali, tancovali, hráli na hudební nástroje a recitovali.

 

Z výletů a exkurzí…

Exkurze 9. ročníků

Žáci 9. ročníků se zúčastnili mezipředmětové exkurze na severní Moravu a do Polska. Navštívili muzeum Tatry v Kopřivnici a Vítkovické železárny v Ostravě. Po prohlídce vysoké pece zavítali do Velkého světa vědy a techniky s interaktivními expozicemi. Druhý den navštívili Areál čs. opevnění v Darkovičkách a královské město Krakov.

 

Páťáci v Jungle parku v Brně

Páťáci navštívili Jungle park v Brně. V lanovém centru se nejprve naučili, jak se bezpečně jistit v úvazu a poté se pustili na dráhu. Překážky vyžadovaly hodně fyzické síly a také odvahy, kterou děti v sobě našly. Povedený výlet zakončili společnou zmrzlinou.

 

Šesťáci v ZOO Lešná

V květnu vyjeli šesťáci na výlet do ZOO Lešná. Všichni se těšili na slony, žirafy, nosorožce, surikaty…, ale ocenili také nádhernou japonskou zahradu, tropickou halu Yucatán či zákoutí věnovaná původním obyvatelům jednotlivých světadílů. Díky nádhernému počasí si společný výlet užili a obohatili své znalosti přírodopisu a zeměpisu.

 

Kalendář akcí

P Ú S Č P S N
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
Add to calendar

Podzimní festival

podzimni-festiva

 

Jubileum
Rudolfa Jana

 

rudolf-jan

 

Majetkové narovnání
(tzv. restituce)

 

majetkove-narovnani

ehp-fondy

OLDIN

 

Apoštolát modlitby

apostolat-modlitby

 

Hledat

 

WebArchiv - archiv českého webu