Žáci církevní školy ve Veselí se loučili se zimou


Dětem z mateřských škol i seniorům se v uplynulých týdnech věnovali žáci Církevní základní školy ve Veselí nad Moravou. Kromě toho stihli i lyžovat a účastnit se recitační soutěže.

Hra na školu

Děti z mateřských škol v průběhu března navštívily naši školu. Po prohlídce učeben zasedly do školních lavic a zahrály si na školu. Pod vedením paní učitelky zvládly zábavné i náročnější úkoly na velkou jedničku.

 

Recitační soutěž

Dne 2. března nás 3 žáci reprezentovali v okresním kole recitační soutěže. Vážíme si dosažených výsledků a gratulujeme Radku Břečkovi ke třetímu místu.

 

 

Lyžování a závody na Filipově

Ve středu 7. března se na sjezdovce SKI areálu Filipov uskutečnil školní lyžařský den. Po rozlyžování následoval závod ve slalomu, kterého se zúčastnilo 53 závodníků v 8 kategoriích. Děkujeme SRPCZŠ za poskytnutí příspěvku na dopravu a Michalu Košíkovi ze Sportovního klubu lyžování Veselí nad Moravou za pomoc při realizaci závodů.

 

Spolupráce se seniory

V březnu navštívily děti ze školní družiny seniory ze střediska domácí péče Zdislava. Přinesly loutku Moreny a společně ji oblékli, vyzdobili a přichystali k loučení se zimou. Spolupráce pokračovala společným setkáním při trénování paměti.

 

Kalendář akcí

P Ú S Č P S N
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
Add to calendar

Podzimní festival

podzimni-festiva

 

Jubileum
Rudolfa Jana

 

rudolf-jan

 

Majetkové narovnání
(tzv. restituce)

 

majetkove-narovnani

ehp-fondy

OLDIN

 

Apoštolát modlitby

apostolat-modlitby

 

Hledat

 

WebArchiv - archiv českého webu