Žáci církevní ZŠ ve Veselí lyžovali i rozdávali radost


Školním přeborem v lyžování či besedou s kajakářem Richardem Hálou žili na přelomu února a března žáci Církevní základní školy ve Veselí nad Moravou. Vedle sportu se ale věnovali i dobročinnosti a svými dary pomohli zdravotně postiženým dětem.

Foto archiv školyVeselí nad Moravou: V pátek 20. února se na sjezdovce lyžařského areálu ve Filipově u Velké nad Veličkou uskutečnil školní lyžařský den a také školní přebory v lyžování.

 

 

 

Foto archiv školyÚnorové dny žákům ozvláštnila také beseda se sportovcem Richardem Hálou, reprezentantem ČR ve sjezdu na divoké vodě. Z prezentace se účastníci dozvěděli o vodních sportech a o zajímavostech ze závodů i tréninků, obdivovali medaile a vyzkoušeli si i sportovní výstroj.

 

 

Foto archiv školyVe středu 11. března navštívili žáci žákovského parlamentu s ředitelem Ludvíkem Kostelanským Stacionář Toník, charitní zařízení ve Veselí nad Moravou. Žáci školy byli srdečně přivítáni vedoucí Stacionáře Marcelou Tomečkovou a ředitelem charity Petrem Kolaříkem. Žáci a učitelé při této příležitosti věnovali stacionáři šest tisíc korun z výtěžku vánočního jarmarku na zakoupení nové pomůcky, která bude sloužit pro rozvoj motorických schopností zdravotně postižených dětí.

CZŠ Veselí nad Moravou

 

Kalendář akcí

P Ú S Č P S N
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
Add to calendar

Podzimní festival

podzimni-festiva

 

Jubileum
Rudolfa Jana

 

rudolf-jan

 

Majetkové narovnání
(tzv. restituce)

 

majetkove-narovnani

ehp-fondy

OLDIN

 

Apoštolát modlitby

apostolat-modlitby

 

Hledat

 

WebArchiv - archiv českého webu