Zájemci o studium na Caritas – VOŠs se ještě mohou hlásit


Caritas – Vyšší odborná škola sociální Olomouc se již bezmála patnáct let věnuje vzdělávání kvalifikovaných pracovníků pro sociální, charitativní nebo humanitární služby. Chcete se stát jedním z nich? Neváhejte. Stále se totiž ještě lze hlásit do druhého kola přijímacího řízení a studovat tak již ve školním roce 2011/2012.

Olomouc: K výběru se nabízí hned dva atraktivní programy: Charitativní a sociální práce (lze si vybrat mezi denní a dálkovou formou studia) a Sociální a humanitární práce (tento obor je nabízen v denní formě). Délka studia je tři roky, absolventi poté získají titul DiS., nebo mohou absolvovat velmi výhodné souběžné studium na Caritas a na Cyrilometodějské teologické fakultě Univerzity Palackého a získat vysokoškolský titul (bakalář). Uzávěrka pro podání přihlášek na oba programy a všechny formy studia (denní, dálkové, souběžné) je 29. července 2011.

Výuka je postavena na křesťanských principech ve spojení s využitím nejnovějších vědeckých poznatků; velký důraz škola klade na studijní praxe. Jako jediná v ČR vzdělává humanitární pracovníky a mezi její přednosti patří i přátelské prostředí či zmíněná spolupráce s teologickou fakultou.

Škola má vlastní koleje, menzu i knihovnu. Je umístěna v samotném historickém centru města, nedaleko zastávky MHD. V blízkosti budov školy se nacházejí pracoviště Univerzity Palackého, klub VKH Olomouc a kostel Panny Marie Sněžné se studentskou farností.

Absolventi školy mají téměř stoprocentní uplatnění v oboru. Vykonávají smysluplnou práci, protože působí v různých sociálních či charitativních službách, na městských či krajských úřadech, v humanitárních organizacích, nemocnicích, pomáhají při pohromách atp.

Návod pro podání přihlášky k přijímacímu řízení, podrobné charakteristiky vzdělávacích programů, informace o průběhu studia nebo uplatnění absolventů naleznete na www.caritas-vos.cz.

V případě potřeby neváhejte využít tyto kontakty: Mgr. František Jemelka, oddělení komunikace, tel.: +420 585 209 031, mobil: +420 777 713 450, frantisek.jemelka@caritas-vos.cz.

 

Kalendář akcí

P Ú S Č P S N
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
Add to calendar

Podzimní festival

podzimni-festiva

 

Jubileum
Rudolfa Jana

 

rudolf-jan

 

Majetkové narovnání
(tzv. restituce)

 

majetkove-narovnani

ehp-fondy

OLDIN

 

Apoštolát modlitby

apostolat-modlitby

 

Hledat

 

WebArchiv - archiv českého webu