Zájemci o studium na Caritas – VOŠs se stále mohou hlásit


Caritas – Vyšší odborná škola sociální Olomouc se již bezmála patnáct let věnuje výchově kvalifikovaných pracovníků pro sociální, charitativní nebo humanitární služby. Přihlášky ke studiu je možné podávat do 29. dubna 2011.

Olomouc: Caritas – Vyšší odborná škola sociální nabízí studium dvou atraktivních oborů: Charitativní a sociální práce (lze si vybrat mezi denní a dálkovou formou studia) a Sociální a humanitární práce (tento obor je nabízen v denní formě). Délka studia je tři roky; absolventi získají titul DiS., nebo mohou absolvovat velmi výhodné souběžné studium na Caritas-VOŠs a Cyrilometodějské teologické fakultě Univerzity Palackého a získat vysokoškolský titul bakalář.

Uzávěrka pro podání přihlášek na oba obory a všechny formy studia (denní, dálkové, souběžné) je 29. dubna. K dodatečnému přijímacímu řízení se pak lze přihlásit až do 29. července.

Výuka je postavena na křesťanských principech ve spojení s využitím nejnovějších vědeckých poznatků; velký důraz klademe na studijní praxe. Jako jediná škola v ČR vzděláváme humanitární pracovníky a mezi naše přednosti patří i přátelské prostředí školy či spolupráce s Cyrilometodějskou teologickou fakultou Univerzity Palackého v Olomouci.

Škola má vlastní koleje, menzu i knihovnu. Je umístěna v samotném historickém centru města, blízko zastávky MHD. V blízkosti budov školy se nacházejí pracoviště Univerzity Palackého, klub VKH Olomouc a kostel Panny Marie Sněžné se studentskou farností.

Absolventi školy mají téměř stoprocentní uplatnění v oboru. Vykonávají smysluplnou práci, protože působí v různých sociálních či charitativních službách, na úřadech měst, krajů a dalších institucí, v humanitárních organizacích, nemocnicích, pomáhají při pohromách atp.

Více informací naleznete na www.caritas-vos.cz.

František Jemelka, oddělení komunikace

 

Kalendář akcí

P Ú S Č P S N
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
Add to calendar

Podzimní festival

podzimni-festiva

 

Jubileum
Rudolfa Jana

 

rudolf-jan

 

Majetkové narovnání
(tzv. restituce)

 

majetkove-narovnani

ehp-fondy

OLDIN

 

Apoštolát modlitby

apostolat-modlitby

 

Hledat

 

WebArchiv - archiv českého webu